Geudaega geudaega nan geudaega "Saranghae saranghae neol saranghae" rago marhal ddae nareul midge dwae Geudaega geudaega nan geudaega nae yeope nae yeope dagawa naege gidael ddae himeul eodge dwae


Toner av behaglighet rinner in genom mina öron och ut i hela mitt blodomlopp. Det känns som en sommarvind i mitten av december säger hon i mina tankar och Cosmo säger att: Ja, så är det nog. Mest bara för att, men sällskapet ni ger gör mig så fullkomligt bra till mods att jag är rädd hur det blir när vi faktiskt måste skiljas åt.. Att inte veta om det kommer att fungera på avstånd som kan vara oräkneligt långa eller inte alls. Jag är nog väldigt rädd av mig, fast jag inte alls vill det. Ni har en väldigt stor betydelse för mig och jag önskar att ni vet om det. För då känns det bra inom mig.






Mitt i hela ssssjjjj stod en pojke, mycket lik Henrik Berggren. Estetisk Musik årskurs 3 visade oss sin avslutningskonsert. Med en mycket fin Shoreline.. !!




En del kvällar blir det bär och glass smoothies, bara för att man kan!




"I can has fishykiss?!" Blev ganska vanligt, eller kanske inte vanligt men vardagligt för oss i alla fall.




Prinsessyster.


Det sista av april var mest snö och sol.. Det blev varmare hela tiden men snön stannade ändå kvar en stund. Och mitt hjärta hoppas att ni ska stanna kvar för alltid, innanför mina revbensmurar av skelett. Ni är för alltid inbrända i min hud, just där hjärtat ligger innanför.
2